De 5e Dimensie

1 december,, 2021

1 Reacties


De 5e Dimensie is geen plaats, bestemming of een onmiddellijke verandering in je uiterlijke wereld. Het is eenvoudig een staat van "zijn". In de 5e dimensie zijn betekent dat je met een evenwichtig bewustzijn bent gefocust in het hier en nu. Je reageert objectief en rustig op stimuli van buitenaf, in plaats van snel in te gaan op dingen die je triggeren. Je bent gelukkig, begripvol en gebalanceerd vanuit een 5 dimensionaal perspectief, maar het belangrijkste is dat je mindful bent.

More...

Wat is de 5e Dimension?

We zitten momenteel in een wereldwijde verschuiving van de 3e naar de 5e Dimensie. We kunnen ons daar veel gelukkiger voelen, omdat we gemakkelijker kunnen creëren. Vanuit een 3 dimensionaal perspectief handelt de mens met de rationele geest, het ego en het overleven met een schaarse mindset. Vanuit een 5 dimensionaal perspectief opereert de mens vanuit het hart: objectief, spiritueel, intuïtief, met onvoorwaardelijke liefde en een overvloedige mindset!

Het is de expansie van bewustzijn naar een hoger niveau van vibratie. Het is innerlijke helderheid, liefde en scheppingskracht. De 5e dimensie is het rijk van je verbeelding dat tot leven komt. Het is waar al je wensen zich manifesteren. Wanneer je je iets voorstelt, scherpt de 5e dimensie haar vaardigheden aan om dat beeld tot stand te brengen.

Open je hart

Om van de 3e naar de 5e Dimensie te transformeren moet je hart open zijn! Deze verschuiving vindt pas plaats wanneer je daar klaar voor bent.  Maar eerst moet je jouw oude emotionele bagage verwijderd hebben. Probeer zo goed mogelijk je ‘trauma’s’ onder ogen te zien en te verwerken. Ga in therapie, neem een hypnose behandeling of onderga een healingsessie. Hoe dan ook, zorg er voor dat jij je emotionele balast kan verwerken en loslaten. Zo kun je meer afstand nemen van alle heftige dingen die er momenteel in de wereld gebeuren. En maak je de weg pas echt vrij om door te kunnen stromen naar de nieuwe jou in deze nieuwe tijd.

Hoe ervaar je de 5e Dimensie?

De aarde is spiritueel aan het ontwaken uit de duisternis. De kenmerken van verdichting, ziektes en verwarring van de 3e Dimensie worden overstegen om de hogere bestaansniveaus van de 4e en 5e Dimensies te bereiken.

Momenteel is het doel voor de mensheid om op te stijgen naar de 5e Dimensie. Deze is beschikbaar voor ons allemaal, ook blijven we daar nog steeds ons fysiek lichaam dragen. In de 5e Dimensie, wordt het reactiveren van je lichtlichaam mogelijk, vreugde wordt vaker ervaren, en extreme dieptepunten van droefheid en depressie verlaten je bewustzijn. Best een mooi vooruitzicht dus.

Dimensionale lichaams-
veranderingen

Er zijn heel wat heftige veranderingen die ons lichaam doormaakt wanneer we naar de 5e dimensie gaan. Domweg omdat het fysieke lichaam zeer zwaar en dicht is. Ons gestel moet worden gereinigd, gezuiverd, en dan verschoven worden naar een hogere staat van zijn.

Deze veranderingen zijn ook bekend als ascentie-symptomen en sommige zijn behoorlijk pittig! Hier zijn enkele veel voorkomende verschijnselen die je misschien ervaart: pijn in de tanden en kaak, hoofdpijn, oorsuizingen, vermoeidheid, minder of meer seksuele drift, levendige dromen, depressie en eenzaamheid.

Dualiteit overstijgen

Hoewel de meeste veranderingen fysiek merkbaar zullen zijn, zal tegelijkertijd een emotionele transformatie plaatsvinden in ons hart. We gaan onvoorwaardelijke liefde toepassen zonder ons in een bepaalde uitkomst te verliezen. Natuurlijk moeten we keuzes blijven maken in ons leven. Maar we leren steeds minder te oordelen. Dit betekent dat we aanwezig en bewust kunnen zijn in zowel het donker als in het licht. 

De 5e dimensie wordt bereikt wanneer we beide kanten integreren. We hebben allemaal goed en slecht in ons, echter, als we deze dualiteit overstijgen zullen we een scheppingskracht in onszelf ontdekken die we nooit voor mogelijk hadden gehouden. We zullen dan rechtvaardige, autonome scheppers zijn, bewust verbonden met alles en iedereen in het universum.

Deep within nothing is everything and the more I dive into the infinite dark abyss of nothing, the more I realise that is sovereignty, that is freedom, that is infinity. When you don’t choose a side, you stop feeding the system and you liberate yourself by leaving all doors open. And you F….. deserve that! Freedom does not come from the choices that you make, you will never find freedom by making a choice.  You will only find freedom by understanding that you don’t have to make a choice".


~ Elizabeth April 

reis je mee naar de 5e Dimensie?


Slotconclusie

Momenteel vinden er enorme veranderingen plaats in de wereld. En het is ook niet gek dat dit veel mensen in verwarring brengt. Toch is het de kunst om een neutrale point of view te behouden om vanuit innerlijke rust de situatie te relativeren. In deze duistere tijden doen wij er goed aan om onze spirituele kant meer bewust te ontwikkelen.


Wij zijn hier om de kwantumsprong te maken naar de verwezenlijking van ons authentieke zelf. Je bent een soeverein wezen, onafhankelijk van welke autoriteit dan ook en tot veel meer in staat dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden. 


Het is bijzonder krachtig om je als autonome ziel te verenigen met een groep van gelijkgestemden (en het liefst met iedereen). Verbinding met elkaar is een groot goed in deze tijd. Kies liefde boven angst, wijsheid boven verwarring, samenwerking boven competitie, en eenheid boven afscheiding. 


Ondersteun jezelf in dit proces. Omarm je twijfels, angsten, onzekerheid en optimisme. Duw ze niet weg door ze als slecht of lagere frequenties te bestempelen. Accepteer ze en vraag wat deze emoties je te vertellen hebben. Dit is het schaduwwerk dat nodig is om die emoties te overstijgen. Als je alle facetten van jezelf toestaat, zal je als nieuw mens herboren worden en gemakkelijker doorstromen naar de 5e dimensie.~Caspar Veeger

Personal Life Coach | Lichaams- en Energiewerker | Blogger | Levensgenieter 


Redactie: Nancy Geijssen 

Je Ego loslaten – Hoe doe je dat?

Bewustwording - Jouw Innerlijke Veerkracht in Onzekere Tijden

  • Een passend moment in de jaarkalender om terug te trekken in duisternis, deze te aanschouwen en voelen. Om vanuit daar te transformeren met het altijd terugkerende & groeiende licht. Gelijk de ? in zijn cocon en dan ?

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
    >