De Reconnection is een unieke gebeurtenis, die je maar één keer in je leven hoeft te ervaren.

Oorspronkelijk waren de meridianen en energiepunten van ons lichaam verbonden met het energieveld dat de aarde omringt, beroemde krachtplaatsen als Sedona en Machu Picchu werden hier doorkruist. Geleidelijk aan zijn we los gekoppeld van dit netwerk, we ervaren dit als een vorm van afgezonderd zijn.

De Reconnection verbindt ons opnieuw met onszelf, de aarde en het universum, zodat we deze unieke trillingsniveaus en frequenties weer kunnen gebruiken voor onze evolutie!

De Reconnection beslaat twee sessies van ongeveer drie kwartier op twee achtereenvolgende dagen. Tijdens de sessies worden de patronen rond het lichaam weer in overeenstemming gebracht met de oorspronkelijke blauwdruk van ons systeem en de ons omringende trillingsniveaus, een spirituele update dus.


Hierdoor ervaren veel mensen een diepe verbondenheid, een versterking van de intuïtie, die het zelfvertrouwen vergroot, een gevoel van thuiskomen, een versneld ontwikkelingsproces, het vinden van de levensbestemming en healing op diverse gebieden.

Opmerking: Het is aan te raden (hoewel niet verplicht) om alvorens De Reconnection te ontvangen, één tot drie sessies van de Reconnective Healing te ondergaan. De prijs van De Reconnection wordt met je aan het eind van de Reconnective Healing sessie(s) besproken.

 
De Reconnection verbind ons met nieuwe "axiatonale" lijnen, die ons in staat stellen unieke trillingsniveaus en frequenties te gebruiken voor onze gezondheid en uiteindelijk voor onze evolutie. Dit betekent dat bestaande en nieuwe axiale en tonale lijnen (weer) met elkaar worden verbonden, waardoor onze DNA wordt gevoed. Dit geeft genezing op psychisch, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.

>