Als je een healing-sessie bij mij hebt gehad en je zou daar iets over kwijt willen, dan doe je er mij er een groot plezier mee om jouw ervaringen met mij en anderen te delen.

In het venster hieronder kun je kort antwoorden op de volgende vragen:

– Wat was de reden van je bezoek?
– Wat herinner je als meest bijzondere ervaring tijdens de sessie(s)?
– Waarom zou je mij aanbevelen bij anderen?

Vergeet niet alle vakjes in te vullen!

Bijvoorbaat dank,
Caspar

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
45 berichten.
Harry schreef op 6 februari 2019
Ik heb een kennismakingssessie gedaan en ik ben met een blij gevoel weggegaan. Binnen een half uur kwamen we op een goede golflengte te zitten, zodat ik daarna met vertrouwen een korte behandeling ben ingegaan. Het resultaat was fysiek merkbaar, het blije gevoel echoot nog een paar dagen door. Inspirerend. En interessant.
Shirley schreef op 30 november 2018
Voordat ik naar Caspar ging was ik al een jaar ziek, had een oogontsteking en was aan zware medicatie. Caspar nam echt de tijd en ik voelde me heel erg gezien en gehoord. Na de behandeling heb ik het rustig aangedaan. Een paar dagen na de sessie gebeurde er iets wonderlijks, wat ik zelf amper kan geloven. Ik voelde de energie uit mijn lichaam vertrekken welke mij ziek gemaakt had. Ik weet dat dit vreemd klinkt, maar ik kan het niet anders uitleggen. Ik voelde me tien kilo lichter en wist meteen dat ik beter was. Kort daarna vertelde de medisch specialist dat alle ontstekingen waren verdwenen en dat ik de medicatie mocht afbouwen. Heel fijn!
Anna schreef op 19 september 2018
In Augustus heb ik voor het eerst reconnective healings ontvangen van Caspar. Ik had de healings aangevraagd om me te helpen met mijn emotionele rust na het verbreken van een romantische relatie. Caspar neemt de tijd voor je en luistert goed naar je hulpvraag. De healings waren bijzonder en gaven veel ontspanning. Na de healings voelde ik me rustiger, stond ik meer open naar anderen en voelde ik me in het algemeen een stuk vrediger. Bij mijn ervaring waren er geen beelden of iets, maar ik werd me wel veel bewuster van mijn eigen doelen. Hierdoor kon ik me veel beter richten op wat ik echt wil in het leven. Ik voel me een stuk evenwichtiger en zou nog een paar sessies willen doen voordat ik de Reconnection wil proberen. In ieder geval kan ik de sessies zeker aanraden!
Jurre van den Bosch schreef op 26 mei 2018
Ik heb begin mij vorig jaar een eerste healing ontvangen bij Caspar, hierbij mocht ik verschillende beelden gewaarworden tijdens de sessie. In november ontving ik een tweede healing, nu was er alleen een gevoel van ontspanning. Op de vraag van Caspar of deze effect voor mij gehad hebben wist ik dat in eerste instantie niet maar werd mij wel bewust dat ik in de afgelopen periode veel minder stemmingswisselingen heb gehad, en mijzelf meer gelukkig heb gevoeld. Begin van deze maand (mei 2018) heb ik De Reconnection ontvangen. De sessies waren prettig en ontspannen. Het effect begint meer en meer merkbaar te worden. Daar waar vroeger mijn energie alle kanten uitvloog, is het nu meer geconcentreerd en heb ik meer daadkracht. Ik kom nu dan ook veel meer toe aan mijn werk. Als ik afleiding heb gezocht weet ik mijzelf sneller weer naar mijn bureau te dirigeren. Terwijl ik dit type, is het buiten schitterend weer en zou ik normaal niet achter mijn bureau aan het werk zijn. Ik heb er alle vertrouwen in dat ik de komende tijd meer positieve veranderingen ga bemerken. Deze healing sessies zijn een cadeau voor jezelf (of een ander). Wil je op een bepaald niveau groeien of negatieve patronen doorbreken, dan kan ik je dit zeker aanbevelen.
Hans schreef op 19 februari 2018
Bij mijn eerste ontmoeting met Caspar waren het zijn openheid en een opmerking die mij raakten. Na zijn website gezien te hebben wist ik dat ik hem wilde vragen healingen te doen met mij. De drie sessies die volgden hebben stapsgewijs mijn grote issues aangeraakt en verlicht. Ik ben meer in contact gekomen met mijn originaliteit, mijn lijf en mijn hart. Het voelt als nieuw vaarwater.
Rene schreef op 15 januari 2018
Ik ben bij Caspar geweest voor een aantal Reconnective Healings om verlichting te krijgen bij de klachten van de ziekte Diabetes type 1, een ziekte die ik al tientallen jaren had. Tijdens de sessie nam ik bijzondere dingen waar; zoals kleuren, ik voelde kou en warmte hoewel ik onder een deken lag en ik heb trillende en schokkende spieren gevoeld terwijl ik niet werd aangeraakt. Een dag na de sessie viel het mij op dat ik lage bloedsuikers kreeg en hield. Ik moest veel minder medicijnen voor de diabetes gaan gebruiken. Een paar dagen later was de benodigde dosis basale medicijnen in totaal met 20% gezakt en tevens was ik van een serie allergieën verlost. Twee latere sessies bij Caspar hebben mij geestelijk ook enkele enorme opkikkers gegeven die ik echt even nodig had toen ik er een keer mentaal doorheen zat. Bedankt voor deze goede behandelingen Caspar. Groeten, René
Dennis Boom schreef op 3 oktober 2017
Ik wil je nogmaals bedanken voor de reconnective healing die je mij bijna een jaar geleden hebt gegeven. Deze heeft mij een enorme energie boost gegeven. En van daaruit is het langzaam stijgende lijn gegaan. Un abrazo muy fuerte
Eline van de Kam schreef op 17 september 2017
How did I feel after a Reconnective Healing by Caspar? In the very peaceful studio at the edge of the Vondelpark Caspar made me feel welcome and at ease. We had a short intake and we talked about my ambitions and how I would love to let these go. The illusion of being the do-er…. When I came back into my body after the healing, I felt ten kilo’s lighter, I really felt as things had been lifted from my shoulders. And that’s how I felt; very free. Caspar is highly recommended as a healer, with a warm hearted smile; very present and connected. ?? I will be back.
Leona de Regt schreef op 8 juni 2017
Het was een prettige warme ontmoeting, waarin ik heel veel liefdevolle energie ervoer, die in mijn lichaam ging mee vibreren. Na afloop voelde ik me hierdoor veel positiever gestemd, zowel t.a.v. mezelf als naar de buitenwereld. Met een opdracht voor thuis, waar ik aan werkte en me nog af en toe rekenschap van geef kan ik nu, alweer een maand later, nog goed verder. Zou ik weer terugvallen in een oud patroon, dan zal ik zeker aan Caspar Veeger denken. Nog met veel dank, Leona.
Sharita schreef op 6 juni 2017
Ik ben ontzettend tevreden met jouw healing. Ik voelde me gelijk al rustig en minder angstig. Een paar uur na de healing heb ik 15 minuten een bijzondere ervaring gehad. Ik voelde alleen maar liefde en ik weet zeker dat dit door jou kwam. Tijdens de healing voelde ik kleine sensaties in mijn lichaam. Maar de uren daarna waren voor mij echt een cadeautje. Ik heb mij in geen tijden zo fijn gevoeld. De werking van de healing heeft zeker een week geduurd. Ik raad iedereen aan om naar jou toe te gaan. Liefde in plaats van angst. Een mooie gedachte, eentje waar ik veel aan heb. Bedankt in ieder geval.

 

>