Als je een healing-sessie bij mij hebt gehad en je zou daar iets over kwijt willen, dan doe je er mij er een groot plezier mee om jouw ervaringen met mij en anderen te delen.

In het venster hieronder kun je kort antwoorden op de volgende vragen:

– Wat was de reden van je bezoek?
– Wat herinner je als meest bijzondere ervaring tijdens de sessie(s)?
– Waarom zou je mij aanbevelen bij anderen?

Vergeet niet alle vakjes in te vullen!

Bijvoorbaat dank,
Caspar

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
45 berichten.
Noomi schreef op 16 september 2012
“Na de reconnective healing voelde ik me vrijwel meteen intens ontspannen, gevoelig, en in contact met alles om me heen. Dat was al een heel fijn gevoel. De volgende dag werd dit gevoel nog meer versterkt. Wat het heeft gegeven is een ‘weten’ dat we allemaal zoveel groter zijn dan ons lijf, geest, geschiedenis en onze gedachten. Dat ik deel uitmaak van zoiets onbegrensd, puurs en liefdevols. En in dat gegeven loop ik rond met een warme gloed, dans ik over straat en door het veld en begint er iets in mij te groeien dat enorm veel liefde wil delen en uitreiken. Ik wilde deze ervaringen even met je delen: thank you so much! Liefs, Noomi”
Junia van Overbeek schreef op 20 juli 2012
“Oh… those hands of Caspar… they are magical! They can unlock many doors within!”
Celine schreef op 24 juni 2012
“Dankjewel Caspar voor de bijzondere ervaring! Hoewel ik tijdens de sessie niet heel veel bijzonders voelde, kwam er in de uren en dagen erna een grote rust en vredigheid over me heen. Ik voel nu meer liefdevolle verbinding met het kindje in mijn buik. Heel bijzonder! Dankjewel, ik kom graag terug.”
Marita Knevel schreef op 5 februari 2012
“Caspar heeft mij met zijn healing letterlijk en figuurlijk op het pad van de Reconnection gezet. De eerste healing was de meest bijzondere en 2 andere vooral heel erg ontspannend. Het is alweer een tijdje geleden (mei 2011). Het heeft mij doen besluiten om zelf de opleiding te gaan doen dit jaar en ik heb mij inmiddels ingeschreven daarvoor. Caspar bedankt voor de eerste stap.”
Anne Linnebank schreef op 7 januari 2012
“Iedere keer dat Caspar mij behandelt ben ik weer verbaasd over zijn kracht. Zodra ik mijn ogen sluit, gaan die heel snel op een neer, een soort ‘rapid eye movement. Zodra ik Caspar toelaat, begint de ontspanning. Ik vergeleek het de laatste keer met een hele rijpe camembert, die heerlijk op de massagetafel uitliep; de ultieme ontspanning! En die ontspanning maakt dat je weer liever voor jezelf kunt zijn, weer even stil kunt staan en je omgeving met liefde kunt waarnemen. Leve Caspar, het was, zoals het altijd is, super! Dank je wel!”
Velda schreef op 28 september 2011
“My first treatment with Caspar: Very relaxing. I slept like a baby, so deeply and so unusually long/late. All well. Thank you.”
Richard schreef op 31 augustus 2011
“Hoi Caspar, Ik ben je echt heel dankbaar voor de ‘eerste’ twee healings die ik van je heb mogen ontvangen. Het resultaat mag er zijn. De eerste sessie gaf een versterkt gevoel van acceptatie van alles wat er is. Het resultaat van de tweede is nog sterker en heeft me teruggebracht tot mijn kern (het binnenste van de ui). De schillen vallen er nu als vanzelf af. Ook voelt het allemaal een stuk lichter, zowel lichamelijk als mentaal. Aanrader voor iedereen..”
Wim Engels schreef op 20 juli 2011
“Ik heb de afgelopen maand (met jou en het seminar) als heel bijzonder ervaren. Ik ervaar heel veel verschuivingen in mijn zijn, mijn opvattingen en in mijn gevoelsleven. Ook merk ik vooral dat de combinatie van de Reconnection en gelijk daarna het seminar, bij mij een algehele reset-aan/uit/aan-knop is ingedrukt. Bedankt voor de goede zorgen en het ga je goed.”
Annelee van Schoonhoven schreef op 7 mei 2011
“Dank je wel Caspar, voor de healingen en de Reconnection. Zowel de healingen als de Reconnection hebben een enorme invloed op mijn leven gehad. De ervaringen waren geweldig, zowel fysiek,in de andere dimensies. Ik heb veel over mijzelf geleerd en “gezien” en mooie inzichten gekregen waar ik heel erg dankbaar voor ben. Ik wil en kan weer “dansen” en daar moest werkelijk eerst het een en ander voor worden opgeruimd. Dank je wel voor alles!!!! Veel liefs, Annelee van Schoonhoven”
Marjo van der Linde schreef op 13 maart 2011
“Hoi Caspar, Ik heb bij jou de Reconnective Healing en de Reconnection ondergaan. De eerste healing was het sterkst. Vanaf het eerste moment werd ik bijna de tafel ingezogen, of er allemaal magneten aan mij zaten. De 2de keer waren het net allemaal cirkels die door mijn benen gingen, soms bewoog er wat aan mijn voeten en mijn hand. De derde keer was of mijn hoofd helemaal naar rechts toe trok, maar lag volgens jou recht. De healings gaven mij later het gevoel van licht en fysiek lichter zijn. Het gaf mij verlichting. Het leek of ik meer naar mijzelf keek. De Reconnection was het afsluitende stuk. Het was gevoelsmatig of ik van binnen naar buiten kon gaan en het voelde of er allemaal verleng-stukjes gelegd waren om zo de verbindingen te ervaren. Door deze ervaringen heb ik meer vertrouwen gekregen in de dingen die ik doe en die ik weet. Bedankt hiervoor dat je mij hierin heb mogen begeleiden. Warme groet, Marjo”

 

>