Als je een healing-sessie bij mij hebt gehad en je zou daar iets over kwijt willen, dan doe je er mij er een groot plezier mee om jouw ervaringen met mij en anderen te delen.

In het venster hieronder kun je kort antwoorden op de volgende vragen:

– Wat was de reden van je bezoek?
– Wat herinner je als meest bijzondere ervaring tijdens de sessie(s)?
– Waarom zou je mij aanbevelen bij anderen?

Vergeet niet alle vakjes in te vullen!

Bijvoorbaat dank,
Caspar

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
45 berichten.
Djai schreef op 4 maart 2011
“Ik heb 3 healings en ‘De Reconnection’ ontvangen. Hoe meer ik het deed, hoe dieper de healing doordrong. Ik voelde wat lagen afgepeld worden, waardoor ik gevoeliger werd voor alles om me heen. Mijn intuitie is sterker geworden, maar ook mentaal sta ik nu sterker op mijn benen. Sinds ‘De Reconnection’ gaat alles wat sneller in mijn leven en ben ik meer bewust van bepaalde dingen die op mijn pad komen. Het was een erg goede ervaring en zelf zou ik mij er ook verder in willen verdiepen en zelf mee aan de slag te gaan, want het heeft heel veel effect op je gehele wezen! Dank je wel Caspar.”
Hans van Eesteren schreef op 9 september 2010
“Ik moet eerlijk zeggen dat ik in het begin een beetje sceptisch was. Maar toen ik eenmaal op de tafel lag was dit al snel verdwenen. Ik voelde meteen een soort energie door en om me heen stromen, die me heel rustig maakte. Af en toe voelde ik ook plekken tintelen. Na een tijdje leek het wel of ik boven de tafel zweefde, een staat waar tijd en ruimte niet meer bestonden, maar na de sessie voelde ik me meer gegrond dan ooit te voren. ik ben een bijzondere ervaring rijker. Ik ga me hier meer in verdiepen en ga dit zeker vaker doen. Dank je Caspar.”
Maria Storms schreef op 3 augustus 2010
“Hi Caspar, wat een bijzondere sessies geef je toch. Ik hoop dat je nog veel meer mensen blij mag maken.”
Tahnee schreef op 1 april 2010
“De Reconnective Healing van Caspar gaf mij een heel fijn gevoel en had ook na der hand een doorwerkende kracht. Tijdens de sessie werd ik heel sereen en rustig en ik voelde me in mijn eigen lichaam zakken. Alsof je terugkomt in je eigen kracht, je eigen energie als ook met de energie om je heen. Na de sessie voelde ik me totaal in het nu. Caspar is een heel zuiver persoon en heeft absoluut helende handen. Ik zeg tegen iedereen: DOEN!”
Erik Telemann schreef op 3 maart 2010
“Geweldige ervaring. Alles stoomt en staat weer op z’n plek. Ik voel me helemaal top.”

 

>