Healing op afstand

Healing op Afstand

Tijdens deze tijd van COVID-19 is het lastig voor jou om veilig healings te ontvangen terwijl ik tegelijkertijd 1,5 meter in acht moet nemen. Ook deze nieuwe Lock-Down maakt het lastig om naar mij toe te komen.

Daarom is het vanaf nu mogelijk om een Healing op Afstand te krijgen

Dit betekent dat jij als cliënt niet naar de praktijk hoeft te komen, maar de healing bij jou thuis of op een plek van jouw keuze kunt ondergaan. Dit scheelt je tijd en geld aangezien de prijs wat lager is.

Toch wordt je goed geholpen. Je zal meer inzicht krijgen in je klachten tijdens het coaching gedeelte en de healing zal deze klachten verzachten, je ontspanning geven, en je beter in je vel laten voelen.

Hoe werkt Healing op Afstand?

Je maakt eerst een keuze uit het aantal sessies dat je in de prijstabel onder aan deze pagina vindt. Nadat je een datum hebt geboekt en betaald hebt, is je afspraak geregeld.


Op de dag en tijd van de afspraak bel ik je op en beginnen we het coaching gesprek. Hierin bespreken we wat je klachten zijn en bekijken we wat er bij jou speelt.


Daarna stoppen we het telefoongesprek en ga jij op een rustige plek liggen of zitten. Ik begin dan met de healing op afstand. Jij ontspant je zo goed mogelijk en registreert wat er in je lichaam gebeurt.


 Tot slot bel ik jou weer terug om te bespreken wat jij hebt ervaren. De coaching en healing sessie duren bij elkaar ongeveer een uur. Het effect kan nog zeker zo’n drie dagen doorwerken.

Wat gebeurt er bij een Healing op Afstand?

Gedurende een sessie worden klachten als pijn, stress, hoofdpijn, etc. behandeld door jouw energetische lagen te reinigen. Vervolgens worden balans en vitale energie naar je fysieke lichaam gevoerd en worden jouw uitgeputte energieniveaus hersteld.

Tijdens een healing op afstand verdwijnen als het ware de begrippen ruimte en tijd. Wat jij als ontvanger in je eigen ruimte waarneemt is namelijk net zo wezenlijk te ervaren als wanneer je bij mij in de praktijk aanwezig zou zijn.

 Voordelen van Healing op Afstand:

 • Je hoeft niet te reizen of je huis te verlaten
 • Healing kan altijd en overal plaatsvinden
 • Fijn als je veel behoefte hebt aan privacy
 • De prijs is wat lager, wat je geld scheelt

Andere voordelen:

 • Brengt vitale energie op gang in je fysieke lichaam
 • Creëert balans tussen lichaam en geest
 • Herstelt je uitgeputte energieniveau
 • Krachtige vorm van genezing voor tal van klachten

Wat is er nodig om dit te bereiken? Dit kan in drie stappen:

 • 1
  Leer naar jezelf te luisteren en jezelf serieus te nemen. In een kort intakegesprek belichten we jouw situatie en hoe bepaalde kwesties tot stand zijn gekomen.
 • 2
  Durf ontspanning toe te laten in je leven. Tijdens de healing begeleid ik je van een ontstemde naar een zuivere staat van zijn, net zoals een pianostemmer zijn instrument stemt.
 • 3
  Focus op concrete en haalbare doelen. In het coaching gesprek bekijken we hoe je via nieuwe inzichten anders met jouw situatie kunt omgaan.

Sensitiviteit is je geboorterecht!
Wees trouw aan jezelf, het is een kracht die gezien
mag worden

“Omdat ik soms moeite had het leven aan te kunnen, boekte ik een healing bij Caspar. Ik voelde me tijdens de sessie veilig en goed. De energie die ik ontving was geconcentreerd en zachtmoedig. Ik ben nu veel beter in staat me te concentreren op de positieve aspecten van het leven. Deze healing is voor mij echt helend geweest.”

Vrouw rivier zonlicht rust

~ Hannah Albrecht


“Op het moment dat je binnenkomt vertelt je lichaam vanzelf aan Caspar Veeger hoe de zaken er voor staan. Je voelt het gebeuren en tegenhouden was, in mijn geval, geen optie. Daarna kan Caspar heel rustig beginnen met het in balans brengen of verder naar boven halen van al je pijnlijke plekken en dat doet hij goed. Ik was erg dankbaar voor de behandeling.”

Meisje met bril

~ Esther


“Bijzonder, Intens, Liefdevol, Licht, Kleurrijk en Dankbaar zijn de woorden die bij me opkomen als ik terug denk aan de drie sessies die ik van Caspar heb mogen ontvangen. In intensiteit namen de behandelingen keer op keer toe. De tweede keer dat ik bij Caspar kwam had ik last van mijn knie en een blaasontsteking. De dag na de behandeling bleken deze verdwenen. Maar niet alleen op fysiek niveau heb ik de healing ervaren, ook heb ik helderheid mogen ontvangen, helderheid wat betreft mijn levenspad. Naast dit alles was er nog het gevoel van diepe, intense ontspanning....Goddelijk! Eigenlijk schieten woorden te kort om mijn ervaringen te omschrijven, ik zou zeggen, maak een afspraak met Caspar en ervaar het zelf....”

Vrouw in wazige straat

~ Christine


Je kunt kiezen uit 3 opties

Optie 1

Als je geen ervaring hebt met een healing, kun je een enkele sessie boeken om te kijken hoe het voelt en of het bij je past.
Na route 1, kun je kiezen voor route 2 of 3.

Optie 2

Een package van drie healings, die je een aanzienlijke korting oplevert en je steeds een stapje dieper laat afdalen in jezelf.
Je kunt route 2 laten volgen door route 3.

optie 3

Een viertal oplaad- en onderhoudssessies, die je elk kwartaal weer even in je kracht zet.


Ben je geïnteresseerd in een 
Healing op Afstand? 


Maak dan hier een afspraak:

IN TUNE

€65

1 healing
op afstand 
sessie

IN DEPTH

€175

3 healing
op afstand
sessies

BINNEN 3 MAANDEN

MEEST GEKOZEN

IN CHARGE

€210

4 healing
op afstand
sessies

IN 4 KWARTALEN

IN TUNE

€65

1 HEALING
OP AFSTAND
SESSIEIN DEPTH

€175

3 HEALING
OP AFSTAND
SESSIES

BINNEN 3 MAANDEN

MEEST GEKOZEN

IN CHARGE

€210

4 HEALING
OP AFSTAND
SESSIES

IN 4 KWARTALEN

>