Healing


Reconnective Healing brengt je in contact met jouw oorspronkelijke staat van zijn en stimuleert jouw zelfhelend vermogen. Er komt een zuivere energiestroom op gang, die je een subtiele en toch krachtige impuls geeft om terug te gaan naar wie je diep van binnen zou willen zijn. Mentale, fysieke en emotionele klachten zijn er om je bewust te maken van het feit dat je jezelf onder druk zet, forceert of je teveel aanpast aan jouw omgeving. Heb je genoeg van deze hardnekkige mechanismen, dan is een sessie met Caspar zeker de moeite waard!

Testimonials

“Ik ben gevoelig voor energie en heb verschillende soorten healing mogen ervaren in mijn leven. Reconnective healing is tot nu toe de meest indrukwekkende vorm gebleken. Caspar heeft een heel fijne manier van werken en voelt intuïtief waar hij moet zijn. Tijdens de healing zie ik kleuren en voel ik goed wat er gebeurt. Soms heb ik sterke fysieke sensaties, terwijl er geen aanraking bij komt kijken. Ik ben na afloop heel ontspannen, voel me licht en onbezorgd. Het effect van de healing was wel 3 dagen lang voelbaar. Als resultaat van 3 sessies ben ik in het dagelijks leven steviger op de grond gaan staan. Ik had al een jaar klachten in mijn knie en die zijn na deze sessies verdwenen. Ook kan ik beter ‘nee’ zeggen. Ik kan Caspar zeer aanraden – ook voor mensen voor wie het hele idee van ‘healing’ volkomen nieuw is.
Caspar, dankjewel!!


- Wieteke

“Omdat ik soms moeite had het leven aan te kunnen, boekte ik een healing bij Caspar. Ik voelde me tijdens de sessie veilig en goed. De energie die ik ontving was geconcentreerd en zachtmoedig. Ik ben nu veel beter in staat me te concentreren op de positieve aspecten van het leven. Deze healing is voor mij echt helend geweest.


- Hannah Albrecht

Ontmoet je verborgen zelf door te durven voelen

Als je veel stress hebt, dan ben je niet meer in je gewone doen en sta je regelmatig buitenspel. Vind jezelf weer terug in ontspanning, zelfverzekerdheid en balans.

"Voordat ik me ging focussen op healing, was ik lange tijd werkzaam als masseur. Vanuit eigen ervaring heb ik geleerd dat contact maken zonder fysieke aanraking in stilte ook mogelijk is. Als je op je gevoel vertrouwt en je in verbinding bent kan je zelfs nog subtieler en effectiever werken. Het is een kwestie van leren varen op je intuïtie en het niet tastbare. Het is zelfs heel vaak zo dat mensen die iets traumatisch hebben meegemaakt, moeite hebben om aangeraakt te worden, dus dit is veilig!" ~ Caspar 

Ben je nieuwsgierig geworden?
Druk dan op de knop hieronder

>