Privacy beleid – Focus op gevoel

Versie 0.3

Deze pagina is voor het laatst aangepast op 12 April 2019

Ik ben mij er van bewust dat je vertrouwen stelt in mij. Ik zie het dan ook als mijn verantwoordelijkheid om jouw privacy te beschermen. Op deze pagina laat ik je weten welke gegevens ik verzamel als je mijn website gebruikt, waarom ik deze gegevens verzamelen en hoe ik hiermee jouw gebruikservaring verbeter. Zo snap je precies hoe ik werk.

Dit privacy beleid is van toepassing op de diensten van Focus op gevoel.

Je dient je ervan bewust te zijn dat Focus op gevoel niet verantwoordelijk is voor het privacy beleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geef je aan het privacy beleid te accepteren.

Focus op gevoel respecteert de privacy van alle gebruikers van zijn site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je mij verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Mijn gebruik van verzamelde gegevens

Gebruik van mijn diensten
Wanneer jij je aanmeldt voor een van mijn diensten vraag ik je om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Focus op gevoel of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Communicatie
Wanneer je e-mail of andere berichten naar mij verzendt, is het mogelijk dat ik deze berichten bewaar. Soms vraag ik je naar jouw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk jouw vragen te verwerken en jouw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Focus op gevoel of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Cookies
Ik verzamel gegevens voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in mijn klanten, zodat ik mijn diensten hierop kan afstemmen.

Deze website maakt gebruik van “cookies”, dit zijn kleine tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst, om mijn website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over jouw gebruik van de website kan worden overgebracht naar eigen beveiligde servers van Focus op gevoel of die van een derde partij. Daarnaast maak ik gebruik van de plug-in Jetpack die mij van informatie voorziet d.m.v. statistieken. Ik gebruik deze informatie om bij te houden hoe jij als bezoeker de website gebruikt en wat jij  belangrijk vindt op deze site.

Cookies die ingeladen worden zijn:

PHPSESSID
houdt de bezoekerssessie bij van elke gebruiker

ac_enable_tracking
Cookie die de gebruiker in staat stelt om de opt-in form van ActiveCampaign te activeren

tk_lr
verzameling van interne statistieken voor gebruikersactiviteit, gebruikt om de gebruikerservaring te verbeteren

tk_or
Verzameling van interne statistieken voor gebruikersactiviteit, gebruikt om de gebruikerservaring te verbeteren

tk_r3d
Verzameling van interne statistieken voor gebruikersactiviteit, gebruikt om de gebruikerservaring te verbeteren

tve_leads_unique
Cookie om thriveleads te activeren wanneer een bezoeker op de opt-in form klikt.

fr
Een cookie om de Facebook ID van een bezoeker te tracken.

IN_HASH
Trackingcookie voor LinkedIN

bcookie
Browser ID cookie voor LinkedIN

lidc
Cookie gebruikt voor routering van uitgaande routes.

bscookie
Cookie om een beveiligde browser mee te kunnen markeren.

Onder local storage:
wc_cart_hash_d64d9c2a5b622814c6c88828cc167d01
Bekijkt of de bezoeker iets in zijn winkelmand heeft, vanuit zijn/haar session.

Statistische gegevens om de effectiviteit van advertenties te meten.

Deze gegevens worden via een Facebook Pixel verwerkt door Facebook.
Bewaartermijn: 3 jaar
Reden: Effectiviteit van advertenties meten (het percentage mensen dat via een advertentie op de website terecht komt, zich aanmeldt voor de nieuwsbrief en een bestelling plaatst) en vergelijken met eerdere resultaten.

Doeleinden
Ik verzamel of gebruik geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacy beleid tenzij we van tevoren jouw toestemming hiervoor hebben verkregen.

Derden
De informatie wordt niet met derden gedeeld.

Veranderingen
Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Keuzes voor persoonsgegevens
Ik bied alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op dit moment aan mij is verstrekt.

Aanpassen/uitschrijven dienst nieuwsbrief
Onderaan iedere mailing vindt je de mogelijkheid om jouw gegevens aan te passen of om je af te melden.

Aanpassen/uitschrijven communicatie
Als je jouw gegevens aan wilt aanpassen of jezelf uit mijn bestanden wilt laten halen, kun je contact met mij opnemen. Zie onderstaande contactgegevens.

Cookies uitzetten
De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar je kunt jouw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en services, op mijn en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in jouw browser.

Vragen en feedback
Ik controleer regelmatig of ik aan dit privacy beleid voldoen. Als je vragen hebt over dit privacy beleid, kunt je contact opnemen met Caspar Veeger van Focus op gevoel:

+31 (0)6 – 81466887
info@focusopgevoel.nl

Hier vindt je de linken voor informatie over de Algemene voorwaarden en de Disclaimer.

>