Wie ben ik?

Mijn naam is Caspar Veeger. Ik werk sinds eind 2009 als Reconnective Healing Foundational Practitioner in mijn eigen praktijk in Amsterdam. Na een lange carrière als masseur ontdekte ik dat ik als hoog gevoelig persoon eigenlijk veel beter tot mijn recht kwam toen ik begon te werken met energieën. Daar is niks zweverigs aan, want eigenlijk is alles wel een vorm van energie. Toch heb ik jaren lang geploeterd voordat ik hiermee aan de slag ging en echt voor mijzelf en mijn talent heb durven kiezen.

Vreemd eigenlijk als je je bedenkt dat ik als kleine jongen al met mijn handen de hoofdpijn bij mijn moeder liet verdwijnen. Alles veranderde toen ik in aanraking kwam met Reconnective Healing. Ik werd meteen gegrepen. Dit was zo herkenbaar en toch nieuw. Doordat ik ontdekte dat ik met zoveel overgave en passie mijn healing werk deed en steeds beter kon invoelen en afstemmen op het ontwikkelingsproces van mijn cliënten, wist ik zeker dat ik mijn levensdoel had gevonden.

Mijn cliënten zeggen er het volgende over:

“Soms zijn mijn lichaam en ziel toe aan een nieuwe stap; verder open gaan of me opnieuw verbinden met mezelf. Daar heb ik een betrouwbare en kundige begeleider bij nodig, zodat ik echt open en kwetsbaar durf te zijn. Caspar Veeger is voor mij van onschatbare waarde met zijn Reconnective Healing... 0% manipulatie, 100% ruimte en respect. Een professional in de beste betekenis.”
~FLOOR VAREN

“Het was een prettige warme ontmoeting, waarin ik heel veel liefdevolle energie ervoer, die in mijn lichaam ging mee vibreren. Na afloop voelde ik me hierdoor veel positiever gestemd, zowel t.a.v. mezelf als naar de buitenwereld. Met een opdracht voor thuis, waar ik aan werkte en me nog af en toe rekenschap van geef kan ik nu, alweer een maand later, nog goed verder. Zou ik weer terugvallen in een oud patroon, dan zal ik zeker aan Caspar Veeger denken. 
Nog met veel dank, Leona.”
~LEONA DE REGT

Klik hier om meer ervaringen van anderen cliënten te lezen 

>